The smart Trick of آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا That No One is Discussing

اگرچه ویروس‌های آنفولانزا هر سال ویژگی‌های آنتی ژنی خود را تغییر می‌دهند، اما علائم کمابیش همیشه ثابت می‌مانند.

تب، بدن‌درد، خستگی، گرفتگی عضلات، تعریق، سردرد، سرفه‌های خشک، آبریزش بینی، تنگی نفس

یکی از بهترین راه­‌های پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:

استفاده از بخور اوکالیپتوس به بهبود علائم و باز شدن مسیر تنفسی کمک می‌کند.

این متخصص کودکان درباره وضعیت تزریق واکسن آنفلوآنزا در مادران باردار نیز گفت: از نظر سازمان  بهداشت جهانی مادران باردار هم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.

لازم به ذکر است که تنها با تجویز و مشورت پزشک اقدام به خرید و استفاده از این داروها فرمایید.

آنفلوآنزا در چه فصولی شایع‌تر است؟ در هر زمانی از سال می‌توانید به این بیماری مبتلا شوید، اما در پاییز و زمستان احتمال بروز این مشکل بیشتر است.

سالمندان، کودکان، زنان باردار، کادر درمان، افراد مبتلابه چاقی، ضعیف بودن سیستم ایمنی

مهران بابانژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه واکسن‌ها سالهاست که حساب خود را پس داده‌اند، اظهار کرد: براساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت را می‌توان انجام واکسیناسیون دانست.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران آنفولانزا حالت تهوع چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۹

پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!

آنفولانزا می‌تواند علائم خفیف تا شدید ایجاد کند که با علائم زیر مشخص می‌شود:

علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش می­‌یابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیه‌­ی اسیدهای چرب و به وسیله‌­ی فرآیندی به نام کتوزیس انجام می­‌گردد.

آنفولانزا همچنین می‌تواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *